oktober 01, 2024 2 min read

Mimmit sijoittaa kuvailee itseään mediaksi, jossa puhutaan rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä. Toimiston sisustus, jossa on mm. jättikokoiset peilit avartamassa tilaa yhdessä isojen ikkunoiden kanssa, syntyi Mimmien yhteistyössä. Haastattelimme toimiston sisustamisesta Mimmit sijoittaa -median päätoimittajaa ja partneria Evita Lestistä.

    Mustakehyksiset jättipeilit Lasitehtaalta.

    Teidän toimisto näyttää upealta. Kuka teistä vastaa toimiston sisustamisesta vai vastaatteko kaikki?

    • Me kaikki vastaamme toimiston sisustuksesta. Esimerkiksi yksi on päättänyt matosta, toinen peileistä ja kolmannella on ollut visio toimiston valaistuksesta. Eli toimistomme sisustus on meidän kaikkien näköinen. Nykyisen toimitilan sisustamista ovat huomattavasti helpottaneet muun muassa valtavat ikkunat.
    • Olemme pyrkineet pitämään sisustuksessa mukana Mimmit sijoittaa -median päävärejä, kuten vaaleanpunaista ja punaista. Meillä on vaaleanpunainen sohva ja Frameryn koppi. Jääkaappi on puolestaan kirkkaanpunainen.

    Mikä tässä toimitilassa on mielestäsi onnistunut kaikkein parhaiten?

    • Olen ylpeä, että onnistuimme tekemään tilasta avaran, värikkään ja samalla leikkisän. Toimitila on toiminut myös afterwork ja illanviettopaikkana. Lisäksi olemme järjestäneet täällä toimituksen kesäjuhlia, tiimin jäsenten syntymäpäiviä ja jopa babyshowereita.

    Miten päädyitte juuri Lasitehtaan peileihin?

    • Hannalla oli hyvä kokemus ystävänsä kautta Lasitehtaan peileistä. Muistaakseni Lasitehtaalla on laaja valikoima peilejä. Pidimme erityisesti siitä, kun sai itse vaikuttaa esimerkiksi siihen, minkälaiset kehykset haluaa. Valikoimastanne löytyi juuri sellaisia, valtavia peilejä mitä halusimmekin ja ne sopivat meidän tiloihimme. Tämän takia päädyimme Lasitehtaan peileihin.
    Mustakehyksinen Aitta-peili.

    Mitä peilit tuovat teidän sisustukseen?

    • Toimistossamme on 80 neliötä ja peilit tuovat toimistoomme toiset 80 neliötä. Ne tekevät tilasta avaramman ja heijastavat valoa valtavista ikkunoista. Peilit ovat tosi kiva sisustuselementti. Ja niinhän tekevät myös monet sisustussuunnittelijat, hyödyntävät peilejä tilan avaruuden luonnissa.
    • Meillä on kaksi Lasitehtaan peiliä ja niiden edessä mahtuu laittautumaan useampikin. Tiloissamme käy myös paljon ihmisiä, jotka esiintyvät työkseen. Joten oli tärkeää, että meillä olisi isot peilit, joiden edessä voi kihartaa hiuksia ja tsekata oma asukokonaisuus.

    Onko sinulle muotoutunut omaa lempipaikkaa toimistossa?

    • Lempipaikkani on sohvalla. Siellä pystyy tekemään hyvin töitä ja tarpeen mukaan myös vaikka nukkumaan päiväunetkin. Lisäksi alakerrassa on podistudio, siellä vietän paljon aikaa äänityöskentelyn parissa. Ja jos toimistolla on paljon porukkaa, niin on kiva, että on reilusti tilaa, minne voi levittäytyä.
    Isot peilit Lasitehtaalta.

    Mikä asia liiketilan sisustuksessa on tärkeintä?

    • Tärkeintä on yleinen viihtyvyys. Edellinen toimistomme oli aika paljon pienempi. Sinne ei saanut yhtä lailla avaruuden tuntua kuin tänne. Myös se, että toimitila näyttää juuri Mimmit sijoittaa -medialta, eikä ole geneerisen valkoinen. Omasta toimistostamme tuli uniikki, koska täällä on oman brändin mukaiset värit, isot peilit sekä monta paikkaa missä olla ja tehdä töitä yksin tai yhdessä.

      Mimmit sijoittaa -media

      • Mimmit sijoittaa -media syntyi vuonna 2018 ja alkuun se oli kahden ystävän, Pia-Maria Nickströmin ja Hanna Tikanderin isännöimä podi. Myöhemmin se sai uusia tekijöitä ja laajeni monikanavaiseksi talousmediaksi.
      • Evita Lestinen tuli mukaan, kun Mimmit sijoittaa -mediasta alettiin rakentamaan monikanavaisempaa talousmediaa. Sitä ennen Mimmit sijoittaa oli blogi. Myöhemmin Lestisestä tuli Mimmit sijoittaa päätoimittaja.
      • Nyt Mimmit sijoittaa -medialla on laaja freelance-verkosto taloustoimittajia, jotka kirjoittavat juttuja talouden eri teemoista. Mimmit sijoittaa julkaisee ne omille sivuille ja lisäksi tekevät niistä audioartikkeleita Mimmit sijoittaa Spotify-kanavalle.

       

      Mimmit sijoittaa -median toimistossa on kaksi mustakehyksistä Aitta-peiliä koossa 130 x 220 cm. Tutustu Lasitehtaan suurimpiin mustakehyksiin Aitta-peileihin tästä.

      *Peilit saatu yhteistyönä