Juni 19, 2024 1 min lesen.

Rap-artisti Uniikki eli Dan Tolppanen halusi kotiinsa ison peilin, joka toisi tilan tuntua eteiseen. Lähes kaikki isot peilit sijoitetaan lattialle nojaamaan seinää vasten. Tämä ei Tolppaselle käynyt, koska kotona asuu pieni, mutta sitäkin vilkkaampi koira. Sekä koiran että oman turvallisuuden takia peili oli saatava tukevasti seinälle.

  • Etsimme isoa peiliä eteiseen tuomaan tilan tuntua ja löysimme upean mustakehyksisen Aitta-peilin Lasitehtaan valikoimista, mikä sopi tilaan täydellisesti.🔥 Kodissamme asuu pieni erittäin vilkas ja aika ajoin jopa riehakas koira, joten vaatimuksena oli, että isosta koosta huolimatta peili pitää olla mahdollista kiinnittää seinään. Aitta-peilissä oli jo valmiina tukevat kiinnikkeet ja tarvittavat koukut tuli pakkauksen mukana, minkä ansiosta asentaminen oli helppoa.
Lasitehtaan Aitta-peili Uniikin eteisessä.
    Tolppanen pitää myös kierrättämisestä ja aika ajoin tekee hyviä löytöjä. Vähän aikaa sitten hän löysi vanhan Singerin ompelukoneen jalan kirpputorilta. Ompelukoneen jalka sai paksun, ovaalin muotoisen lasin päälleen ja nyt Tolppasella on uniikki baaripöytä.
    • Myös kirppislöytönä löydetty vanha Singerin ompelukoneen jalka sai uuden funktion baaripöytänä, kun Lasitehdas teki siihen ovaalin muotoisen paksun lasin. Tästä saimme uniikin ratkaisun, eikö vain?😉
    Pöydän lasi omien mittojen mukaan Lasitehtaalta.